Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-02@15:52:00 GMT

قطعی گسترده فیس‌بوک در بریتانیا و شرق آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۹۴۵۲

به گزارش فارس به نقل از ایندیپندنت، کاربران از قطع شدن فیس‌بوک و اینستاگرام در سطحی گسترده در آمریکا و بریتانیا خبر می‌دهند.

اواخر شب گذشته اولین گزارش‌ها مبنی بر قطع‌شدن بسیاری از سایت‌ها و پیام‌رسان‌ها توسط کاربران اروپایی و آمریکایی گزارش شد.

کاربران از اینکه این اپلیکیشن پیام‌ها را نشان نمی‌دهد، گله داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۴ هزار گزارش دیگر حاکی از آن بود که اپلیکیشن فیس بوک در موبایل باز نمی‌شود. از سوی دیگر ۳ هزار گزارش مربوط به قطعی اینستاگرام نیز در سایت مرجع Down Detector ثبت شده که بیشتر آنها مربوط به کشورهای اروپایی است.

اینستاگرام که تحت مالکیت فیس‌بوک قرار دارد نیز با مشکل قطعی مواجه است و عمده این مشکل در مناطق شمال غربی ایالات متحده آمریکا و بریتانیا گزارش شده است.

بسیاری از کاربران که از وصل شدن فیس‌بوک و اینستاگرام ناامید شدند با کنایه و جوک به فیس بوک حمله‌ور شده‌اند. یکی از کاربران نوشت: توئیتر همیشه جاییست که وقتی فیس‌بوک قطع می‌شود به آنجا پناه می‌بریم.

این اولین بار نیست که فیس‌بوک با اینچنین مشکلاتی مواجه می‌شود. ماه مارس گذشته فیس‌بوک به مدت یک روز بطور کامل قطع شد. این مشکل در مورد اینستاگرام و واتس‌اَپ نیز صدق می‌کند. البته فیس‌بوک در آن زمان دلیل قطعی را «تغییر پیکربندی سِروِر» عنوان کرد و در پیامی نوشت: بسیار متاسفیم از مشکل پیش آمده و از صبر و بردباری کاربران قدردانی می‌کنیم.

بیش از ۸ هزار گزارش قطعی برنامه‌های فیس‌بوک و اینستاگرام در شب گذشته از سوی کاربران دریافت شده و تاکنون مدیرعامل فیس‌بوک برای این قطعی گسترده اظهار نظر نکرده است.حالا نیز این پیام‌رسان دلیل قطعی اخیر را به صورت غیررسمی حجم بالای داده‌های تبادل شده عنوان کرده لیکن هنوز رسما بیانیه‌ای صادر نکرده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • ماجرای قطعی آب از زبان ساکنان شهرک ۲۳ شهر پرندک
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • تداوم تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین
  • قطعی ۱۷ ساعته آب منازل شهرک سازمانی والفجر در پرندک